lördag 16 juni 2012

Känslig hud.

Jag har alltid varit känslig mot produkter till huden, alltså allt som man ska ha till huden. Så jag har fått testa mig fram med olika produkter för att hitta något som passar. Innan jag blev gravid hade jag precis märkt att jag kunde ha barnängens duschcreme, när jag blev gravid fungerade inte det så jag köpte hem Dove och har fått ha sedan dess. Jag hade sedan några år tillbaka hittat ett body lotion som fungerade, det blev jag också känslig emot nu under graviditeten så jag bytte till Dove Bodymilk. Har sedan någon månad tillbaka kommit underfull med att jag klarar av att ha ett visst schampoo och balsam (kommer inte på namnet nu), det tog slut förra gången jag duschade och eftersom det är mitten av månaden finns det inte så gott om pengar så nu ikväll när jag duschade fick jag ta fästmannens mjällschampoo. Tänkte att det borde jag ju klara av, vanligtvis reagerar min hud med att klia när jag inte tål något, men jag har märkt att det finns något hemskare. Överdelen av mitt huvud svider och bränner av hans schampoo, så jag tror inte jag ska ta av det igen.

JAG HATAR KÄNSLIG HUD!!

2 kommentarer:

  1. Har du provat Rapsodine ?? Det finns i schampo, och allt möjligt. Supermilt, naturligt och billigt! Jag brukar använda dem emellanåt, jag har visserligen psoriasis men det är ju torrhet och känslighet på ett annat sätt.

    SvaraRadera
  2. Fructis var det schampoo och balsam du använde.Om det inte är nåt aat du använt dess emellan Men du kan använda nåt som inte är parfymerat nästa gång.=) // Mamma

    SvaraRadera