fredag 25 november 2011

Crazy eller smart?

Bebis sakerna i huset ökar mer för varje dag som går. Vi vet att det kanske är tidigt att köpa hem vissa saker, men då slipper vi ju det senare. Vi har hittills köpt en del kläder, en säng och väntar på svar från en kvinna på att få köpa en bilbarnstol. Många tycker att vi är lite tidiga ute, men då slipper vi ju allt det i slutet. Vi ställer ju undan sakerna för tillfället och tar fram dom senare och skulle något gå fel, då har vi ju till nästa gång det i så fall fungerar. Jag tycker det är bättre att vara ute i tid, speciellt när man hittar så billiga saker som vi har gjort, då kan man inte låta bli att slå till. Dessutom sparar vi så att alla pengar vi sedan får till Soc för saker, kan gå till en fin barnvagn istället. För det som fattas just nu är sängkläder + madrass, barnvagn och skötbord, sedan är alla stora grejer fixade.

Vad tycker ni där ute, är det för tidigt eller kan det vara bra att vara ute i tid?

3 kommentarer:

 1. Jag gjorde samma jag - handlade på mig och slog till om det var ngn rea eller liknande någonstans.
  Gött att vara förberedd och klar och skulle det gå fel (hemska tanke) så får man ta det så.
  Den där vidskepligeheten som vissa halkar in i och inte kan köpa ngt för att då går det fel den finns inte här.

  Klart du ska baka;)
  Gött som sjutton!

  Ha en fin första advent!
  Helen.HUSnrNIO

  SvaraRadera
 2. Ganska smart att köpa alla grejer tidigt, men kanske inte jättesmart att besrätta för alla att man är gravid, innan de "osäkra" veckorna är förbi.

  SvaraRadera
 3. mer kläder kommer det bli också från moster här då :) din lilla unge kommer bli såå bortskämd av mig (a) kommer bli jätte kul att gå och köpa sådär små kläder och sånt :'D
  älskar dig syrran <3

  SvaraRadera