torsdag 17 maj 2012

Mammaledig!

Då är man från och med idag och fram till ett år efter den lilla kommit ut, MAMMALEDIG! Det känns så konstigt. Jag har gått och väntat på den här dagen hur länge som helst, då jag inte är sjukskriven utan jag är mammaledig. Det blir mer verkligt att jag ska bli mamma, det låter bättre om någon frågar vad jag sysslar med, att jag är mammaledig.

Så igår var det 2 månader kvar tills BF och nu börjar det kännas som att tiden bara sniglar fram. Det är 2 månader kvar, de sista månaderna då jag bara ska vänta och vänta. Kommer kännas bra när det bara är 1 månad kvar eftersom jag då har bestämt mig för att bara ta det lugnt, då ska jag verkligen inte göra mycket alls. Visst det finns fortfarande saker hemma som jag måste göra, men jag ska göra det lugnt och inte stressa.

Så just nu känns det som att från att jag vaknar på morgonen försöker jag komma på saker att göra för att få tiden att gå, men saker som inte är för jobbiga för mig. Vilket inte finns speciellt mycket. Jag vill ut och fotografera våren, men eftersom jag inte klarar av att gå speciellt långt så är det inte det lättaste. Dock funderar jag på att ta en sväng någon dag och i alla fall ta lite foton, kan fotografera blommorna i mitt land för dom är så vackra och sedan finns det vackra blommande träd som inte är så långt bort, måste bara få tillräckligt mycket vilja att dra mig runt.

2 kommentarer:

  1. Planera en sak varje dag kanske? Skriv en lista? :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Sv: det är en gravid app som man laddar ner på mobilen.
    Jag har följt vår lilla skatt från ett litet hallon till nu en vattenmelon :)

    SvaraRadera