tisdag 7 februari 2012

En ovanligt bra morgon!

Uppe tidigt och ovanligt pigg faktiskt. Vaknade vid halv 7 för att gå på toa och somnade till så jag fick lite vila tills min älskling ringde och väckte mig vid 7. Så nu är jag uppe och pigg och ska fixa lite frukost och klä på mig, sedan ut med hunden i -21, känner för att lära honom gå på katttoan. Ska i alla fall ha lyxen att ta mig en dusch när jag kommer in, brukar inte ta det på morgonen, men måste tvätta håret och kunde inte tvätta det igår eftersom jag skulle ut med hunden efter mitt härliga bad, så det blir att gå in i en riktigt varm dusch och värma mig efter att jag varit tvungen att vara ute i detta äckligt kalla väder. Jag vill ha vår nu!

Sedan någon gång nu under förmiddagen kommer min älskade mor och mormor för att hjälpa mig lite med hemmet och med tvätten, ska dra iväg dem och handla med. Sedan kanske det blir att jag följer med mormor hem till Lönneberga eller åker med mamma till Vimmerby, vi får se lite hur det blir med tanke på hur jag ska komma hem. Har pengar och det så jag kan åka buss/tåg hem, men med tanke på kylan är jag inte säker på att jag kan gå med Brolle från stationen, det är verkligen för långt för honom. Så ska kolla upp om pappa kan köra hem mig om jag åker dit, i så fall lämnar jag katterna och den tomma lägenheten lite för att umgås med min kära familj.

Ska i så fall göra så att jag får lite tid med syrran som ska få gosa med magen och så vidare, hon är lika fascinerad varje gång vi ses eftersom det har blivit förändringar, tror hon längtar tills hon kan känna den lilla sparka. Men tills dess får hon nöja sig med att veta att den lilla kan vara rätt så livlig om den vill.

Nu ska jag nog göra mig lite att äta, för magen börjar kännas tom. Sedan blir det att fixa och dona lite innan dom kommer, så att det inte är allt för mycket för dom.

Kom också på att det är väldigt skönt att det börjar bli ljust ute tidigare och att det blir mörkt senare. Såhär ser det ut utanför mitt fönster denna tidiga morgon.

1 kommentar:

  1. Sv; Japp, den finns kvar och den är jäääätte sött på!!! Älskade när Vega hade den på sig.
    Mailar dig mina kontouppgifter under dagen.

    SvaraRadera