onsdag 11 april 2012

Gråa dagar seglar förbi..

Grått grått grått! Kunde det inte varit lite roligare väder så att dagarna gick lite fortare. Jag tycker veckorna går relativt snabbt, men denna har har det verkligen gått otroligt långsamt. I morse när jag var ute med hunden regnade det, men det var ändå behagligt ute så jag hade kunnat gå en längre promenad, men det är ju så grått och trist. Vill bara vara inne hela dagen och sitta med tända ljus och en kopp tea för att liva upp lite.

Håller på att föra över serier och filmer till en lilla datorn så att jag ska kunna titta på under dagarna så att det kanske går lite fortare. Dock är det ju så att min lilla dator har inget batteri som fungerar, så man kan inte lätt flytta sig. Dessutom har sladden börjat bli glapp så man vågar knappt gå på toa när man känner att det behövs, utan man vill helst ligga så still som möjligt så att den inte dör när man kollar. Fast på något konstigt vis dör den oftare för älsklingen än för mig, tycker det är lite komiskt.

På Fredag förmiddag kommer Soc på hembesök, för att vi behöver en ny dubbelsäng och jag behöver en ny madrass på min sida, så dom ska kolla på det. På min sida (där älsklingen sov innan jag blev gravid) har vi fått spika ihop sängramen med madrassen för att madrassen inte ska åka ner i golvet, jag har rivit mig på dom spikarna många gånger och det är verkligen farligt för dom sticker rätt ut. Anledningen till att vi två bytte sida dessutom är för att spjälsängen får bara plats på den sidan och jag vill självklart ligga närmast den lilla sedan, och det känns som tills dess måste vi ha en ny säng som inte är farlig och jag måste ha en madrass som är hel och inte gör ont för min rygg. Så eftersom dom ska komma hit, måste jag städa och göra det fint. Så i morgon vet jag i alla fall vad jag ska syssla med.

Nu ska jag hoppa i ett varmt bad för jag är frusen och sedan blir det en kopp tea framför antingen Pretty Little Liars, Body of Proof eller så ska jag se om underbara Sarah Jessica Parker är lika underbar i filmen I don´t know how she does it, som hon är i Sex and the City. Underbar jävla kvinna säger jag bara!

1 kommentar:

  1. sv. Jaa. Synd att du bor en bit bort.

    Förresten, varför måste ni ha soc på hembesök för att köpa en säng? :O
    kram

    SvaraRadera