tisdag 17 april 2012

Linda Skugge.. vad ska jag tycka?

För några år sedan ÄLSKADE jag Linda Skugge, jag ville vara som henne och jag gillade allt hon skrev. Sedan en dag fick jag läsa om att hon blivit så otroligt ytlig och jag läste vad hon skrev och fattade vad den personen menade. Linda Skugge var inte längre den underbara människa jag hade växt upp med, hon hade blivit precis som alla andra.

Nu sitter jag och tittar på tvåan på En Samtal där dom pratar med Linda Skugge. Jag känner just nu att jag är lite tveksam över vad jag ska känna. Jag gillar det hon pratar om, det hon berättar om sitt liv. Jag känner att hon kanske har kommit tillbaka och är lika häftig som förr. Jag kollar på nätet och kollar texter som är publicerade det senaste året om henne så känns det som att jag läser det som hon var förr.

Så jag känner mig lite kluven när jag sista gången jag läste om henne blev så jävla förbannad över hur hon kunde bli den där ytliga bitchen hon hade blivit. Nu vet jag inte vad jag tycker längre, jag älskar den gamla Linda, den som skrev alla dom där fantastiska krönikorna. Jag tror att om hon fortsätter visa att hon kanske är den där häftiga personen fortfarande även att hon snart är 40, så kanske jag börjar älska henne igen.


1 kommentar:

  1. Jag läste Lilla Ångestboken av Skugge för ~7 år sedan. Jag gick i högstadiet då och jag tror boken mest var riktad till min åldersgrupp. Jag tyckte den var riktigt bra och rekommenderade den till mina vänner. Något annat har jag dock inte läst av henne... Men har hört mycket bra om Fittstim så den borde jag nog läsa.

    SvaraRadera