söndag 18 mars 2012

Då har man möblerat om i vardagsrummet för att kunna få in en hörnsoffa, snacka om att det blev mycket större. Ända nackdelen just nu är att det ekar och det får det att inte kännas lika mysigt, men det ska nog ordnas när man har en borr så att man kan sätta upp tavlor. Min mormor och mamma var här och hjälpte mig, vi skulle ändå vårstäda så nu är det fint och rent i lägenheten. Har dock lite tvätt kvar att plocka in och lite små saker att pyssla med.

Hade en växt som jag tyckte såg lite blek ut så frågade mormor om hon kunde hjälpa mig att kanske plocka bort blad på den, men tydligen var den inte vissen utan bara dammig, så hon ställde den i badkaret. Så nu funderar jag på att ta några växter i taget och duscha, för alla är nog rätt dammiga.

Tråkigt inlägg, jag vet. Men har inte hänt så mycket annat här just nu och kände att jag ändå ville uppdatera. Sedan har mina föräldrar lånat hem min hund tills nästa söndag, fast dom kommer och hämtar mig på fredag för jag ska vara hos dom nästa helg. Så att fästmannen och hans son får lite egentid, kommer ju inte bli så mycket med det när den lilla kommer.

Nu ska jag plocka färdigt det sista här hemma och så blir det nog att ta lite tea och sitta och smälta in hur vårt nya vardagsrum ser ut. Det känns rätt bra att det blev lite större så att den lilla har lite mer plats sedan.


1 kommentar: