måndag 12 mars 2012

Dejt med sängen.

Har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna, det har med att göra att jag inte känt mig helt kry. Vi hade besök igår av ett par vänner som tvingades gå hem tidigare än planerat för jag fick en sådan huvudvärk och ett hemskt illamående så jag blev sittandes på toa golvet ett tag. Satte mig ute på balkongen runt 12, halv 1 på natten för att få lite frisk luft för att jag hoppades på att det skulle bli lite bättre. Hjälpte till viss del, så länge jag satt helt stilla, minsta lilla rörelse och det dunkade i hela huvudet.

Så tog två panodil, somnade och i morse vaknade jag svettig och med feber. Mår lite bättre nu och var tvungen att handla med älsklingen förut, men det är underbart vårväder ute och har fått lite luft så det ska nog göra det lite bättre. Dock blir det att ta det lugnt idag. Ska dock försöka orka göra lite god guacamole, köpte hem kryddmix och resten av ingredienserna så ska se om det blir lika gott som att köpa på burk, ska ha på mackorna och till det blir det en varm och god kopp tea.

Ni får lite bilder från igår, åt en väldigt stor och bra frukost igår och sedan blev jag lite foto sugen så jag sprang runt i lägenheten. Och två egobilder från när vi var hemma hos en kompis en snabb sväng igår.

Dessutom står det numera mitt namn på dörren också

1 kommentar: