onsdag 3 augusti 2011

Länkkärlek!

bild snodd från Katta Kvack
Jag läste nyss ett otroligt fint inlägg som Katta Kvack hade skrivit om länkkärlek. Det där med länkkärlek är väldigt fint, det var dock inte så länge sedan jag upptäckte det och började länka till folk som jag läste bra inlägg hos eller tipsade om en blogg jag läser som jag tycker är alldeles fantastisk. Jag har blivit länkad kanske två gånger vad jag vet om, vilket känns otroligt lite och man blir lite ledsen över det eftersom jag lägger ner så mycket energi för att blogga, vilket ibland kan vara jobbigt för mig pga min ADD, som jag skrev om detta inlägget, och jag kämpar ändå med att försöka skriva ett inlägg om dagen och jag försöker skriva om intressanta saker eller i alla fall vad jag tycker om olika saker runt omkring mig. Jag kände när jag läste Katta´s inlägg att jag någon dag borde göra en lista på de 10 bästa bloggarna jag läser (inget kommer vara i ordning då många av bloggarna skulle hamna på delad etta).

Jag hoppas en dag att det kommer märkas att folk läser min blogg, för jag ser att folk är inne på min sida och kollar, jag ser att det ökar med besökare, men jag får nästan aldrig kommentarer eller att folk börjar följa migBloglovin', så ibland känns det nästan onödigt att ha min blogg, men jag vet att jag mår bra av att skriva och jag känner att någon dag kanske min blogg får någon att reagera, kanske någon dag blir jag länkad och folk börjar läsa ordentligt. Jag sitter fortfarande och hoppas på det, samtidigt som jag är lite tvivelaktig.

2 kommentarer:

  1. precis. Så himla mysigt

    SvaraRadera
  2. Det där med besökare och kommentarer och länkar, det brukar komma med tiden och jag är säker på att det även kommer att komma till dig. Så klart! För du verkar toppen!

    Kramar!

    SvaraRadera